Domů Internet Jak zrušit profil Google Plus?

Jak zrušit profil Google Plus?

0 2502

Chtěli byste zrušit účet Google Plus, ale přitom si zachovat „zbytek“ svého Google účtu? Ano, je tady i taková možnost. Například pokud používáte kromě Google Plus například GMail nebo se přihlašujete na tento účet na Androidím mobilu, abyste se dostali na Android Market – tedy nyní vlastně už na Google Play. A celý proces rušení není vůbec složitý.

Zálohování dat
Před zrušením účtu byste si měli uvědomit, jestli nemáte na profilu nahraná nějaká svá data, o která byste neradi přišli. Například fotografie, které nemáte zálohované na jiném zdroji, a podobně.

To se provede tak, že najedete do nastavení. Nejlépe to jde tak, že si kliknete vpravo haoře na svou ikonku (fotografii) a zvolíte možnost nastavení účtu. Poté zvolíte poslední záložku Osvobození dat. K zálohování dat bude vyžadováno heslo. Vyberete sio jednoduše, která data chcete z účtu zálohovat.

Samotné zrušení
Tuto možnost naleznete přímo na stránce nastavení, nemusíte klikat nikam jinam – pouze sjet dolů na stránku, kde je možnost zrušení účtu. Zvolte možnost pouze zrušit Google Plus. Celý proces je pouze na pár kliknutí. Při masazání budete dvakrát dotázáni. Za prvé jestli chcete smazat opravdu jen Plus profil (jedno službu) nebo celý účet. A za druhé, jestli jste si opravdu jistí.

Pokud jste si jisti a kliknete na zrušení, profil bude smazán. Jak jednoduché, že?

PODOBNÉ ČLÁNKY

Žádný komentář

Okomentujte článek

*